By Admin

(15) (225)

Smartwatch fra GUESS

GUESS CONNECT - en smart klokke!

Det sies at en person gjennomsnittlig sjekker telefonen sin 150 ganger om dagen! Tenk så deilig å slippe og måtte ned i vesken eller i lommen for å finne mobilen når du skal lese meldingene. Med GUESS CONNECT SMARTWATCH klokke på armen slipper du all leting, med den kan du motta meldinger, sms, e-post, lese Facebook meldinger og Twitter meldinger samt varslinger fra din kalender og mye mer. Kun et blikk på armen - du er oppdatert!
 

Moteselskapet Guess er mest kjent for sine vesker og sko, men GUESS har også designet klokker i over 30 år. GUESS klokkene har alltid vært i forkant av mote og trender rundt om i verden, så da de ønsket å skape en smartklokke inngikk GUESS et samarbeid med Martian Watches. (Martian lanserte i 2012 verdens første analoge smart klokke med stemmekommando og talesamtaler. De var de første til å sette Siri og Google på håndleddet i en smart talestyrt analog klokke.)

Målet var å lage en klokke som kunne være relevant, klassisk og verdifull i løpet av de kommende årene. Sammen har de fått mote og teknologi til å passe perfekt sammen for i en ekte smart klokke for gutter og jente.
 

GUESS Smartwatch blue
Bildet: GUESS Connect smartklokke KJØP HER

Hvilke funksjoner har GUESS Smartwatch?

Guess Connect har funksjonene til en vanlig analog klokke, men nederst på tallskiven sitter et OLED-display. I displayet vises teksten som en rulleavlesning når du mottar bl.a. en tekstmelding, tweet eller en e-post.

På høyre side av Guess Connect klokken sitter mikrofonen. Her sitter også 3 knapper hvor den midterste er en tradisjonelle krone for å stille tiden, den nederste er for navigering av funksjonene på OLED-skjermen, den øverste er for å velge gi en talekommando eller besvare et anrop.

På den venstre siden av klokken sitter høyttaleren slik at du kan høre talekommando eller ha en telefonsamtale. Her sitter også en Micro-USB-port for lading av smart-klokken, tildekket av en klaff.

 

Guess Connect smartklokke til herre i fargen brun. vist på hånden med mobil. Foto
Bildet: Dressklokke med brun reim. GUESS Connect smartklokke C0002MB KJØP HER

Hva kan GUESS Smartwatch gjøre?

Ett trykk på den nederste knappen vil vise tiden i digitalt format og med hver etterfølgende trykk får du; musikkmodus, volum, lys, DND (ikke forstyrr), kameramodus, stoppeklokke, finne telefonen, og oppsett.  
Hvis du holder den nederst knappen inne, vil det digitale displayet vise informasjon om batteriet, dato og viser den digitale tiden.

Med den øverste knappen velger du funksjon, endre innstillingene eller finne mer informasjon.

 

GUESS Smartwatch ladyBildet: GUESS Connect smartklokke KJØP HER


CALL & VOICE COMMAND

Den øverste knappen på høyre side aktiverer en talekommando og besvarer et anrop. Du kan for eksempel be klokken om å lese din siste melding eller e-post, eller få den til å starte Maps på telefonen din og henvise deg et sted. Selv om det kan være raskere å åpne Siri på mobilen, kan det være praktisk i visse situasjoner –til spesielt når du kjører bil.
Volume varierer mellom 3 nivåer.


KAMERA KONTROLL

Ønsker du å ta et bilde eller en selfie med mobilen din så kan du utløse kameraet med din smartklokke. Veldig kjekt når du ikke ønsker å holde telefonen selv eller vil at telefonen skal stå stødig for bedre resultat.

Guess Connect smartklokke til herre i fargen brun. Vist på hånden med mobil kamera. Foto
Bildet: GUESS Connect smartklokke KJØP HER


MOTTA VARSLER

Motta varsler inkluderer se hvem som ringer, lese tekstmeldinger og e-post, samt varsler fra sosiale medie. Dunk lett på glasset og varsler vises.
Tilpassede vibrasjoner hjelper deg å skille mellom varslene.


AVTALER OG PÅMINNELSER

Bruk talekommandoer til å angi påminnelser for møter og arrangementer. Angi tilpassede vibrasjoner å føle påminnelsen på håndleddet.


MUSIKKKONTROLL

Du kan spille din favorittspilleliste, hoppe over sanger og pause, eller spille av spor ved hjelp av klokken selv og via stemmekommando.


iOS og Android KOMPATIBELT

Gratis iOS og Android-app for å kontrolere innstillingene.


FINN TELEFON

Guess Connect kan kobles via Bluetooth og klokken vil varsle deg når telefonen er utenfor rekkevidde - du vil aldri glemme telefonen din igjen!


BATTERITID

Guess sin analoge funksjonalitet har en to-års batterilevetid, mens smart elementet må lades opp via Micro-USB-port etter tre til fem dager i bruk

LYS

Trenger du hjelp til å finne veien i mørket kan Led-lyset benyttes på klokken som en liten lommelykt.

 

GUESS SMARTWATCH
Bildet: GUESS Connect smartklokke  KJØP HER

Intelligente funksjoner til populær designklokke

Guess Connect er en godt bygget, godt designet klokke som leverer meldinger i en enkel, men sofistikert måte. Du har også ulike funksjoner som lar deg utføre en rekke oppgaver uten at du trenger å åpne en app for alt. Som f. eks, bytte språk og endre datoformatet. Klokkene finnes i ulike farger og materiale. Guess Connect kassen er ca. 15mm tykk, noe som gjør at klokken får et kraftig og solid utrykk.

Guess Connect smartklokke vist hvordan den brukes med mobil. Film

FILM