Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Personvern


Våre personvernerklæring


I Mtimes ser vi det som vårt oppdrag å gi deg en inspirerende salgsopplevelse helt fra det øyeblikket du begynner å bla gjennom våre sider med  mangfoldige varer og artikler, til det tidspunktet hvor vi faktisk mottar bestillingen din. Som en del av din handelsopplevelse hos oss vil vi forsikre deg om at vi beskytter og respekterer personvernet ditt og håndterer alle dine personlige opplysninger med omhu.


Vi overholder følgende prinsipper ved behandling av dine personopplysninger.


1. Vi samler inn og lagrer opplysninger med følgende hovedformål:
a. Pakking og levering av bestillingen din
b. Kundeservice
c. Forbedring av din brukeropplevelse
d. Markedsføring
e. Lovmessige krav

2. Vi samler kun inn opplysninger vi trenger for de nevnte formålene

3. Vi sletter dine personlige opplysninger når vi ikke lenger trenger dem

4. Vi selger ikke opplysningene dine

5. Vi oppbevarer opplysningene dine trygt

Innsamling og bruk av din personopplysninger


Nedenfor kan du lese mer om hvordan og hvorfor vi samler og lagrer dine personlige data – og hva vi gjør med den. Du kan også lese om hvordan du kan utøve dine rettigheter som datasubjekt hos oss, f.eks. be om tilgang til dine opplysninger. MTimes.no, Harpunveien 3, 3103 Tønsberg, er dataansvarlig for personopplysningene som omfattes av denne personvernerklæringen.


FULLFØRING AV DIN BESTILLING

For å behandle din bestilling trenger vi noen viktige opplysninger fra deg. Når du bestiller noe fra oss, oppgir du navn, adresse, e-post, telefonnummer, betalingsdetaljer og selvfølgelig hvilke produkter du har bestilt.
Når du fullfører en bestilling, håndteres betalingen av våre betalingsløsningspartnere, og bestillingen din behandles på vårt lager. Når bestillingen din er pakket og klar for levering, deler vi ditt navn, adresse, e-post og telefon med våre transportpartnere for å fullføre leveransen.
Vår betalingsløsningspartnere og transportpartnere er forpliktet til å oppbevare opplysningene dine trygt.


KUNDESERVICE

Hvis du kontakter vår kundeservice, registrerer vi personopplysningene du gir oss. Vår kundeservice har tilgang til all informasjon om bestillingen din, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte, enten du har spørsmål om statusen på bestillingen din eller ønsker å returnere en vare. Vårt kundeserviceteam kan også se all tidligere korrespondanse med deg, da dette kan hjelpe oss å gi deg bedre service. Med unntak av telefonsamtaler, da vi ikke tar opp våre kunde-samtaler.


MARKEDSFØRING

Vi bruker to ulike plattformer ved markedsføring hvor vi henter ut informasjon fra deg. 1. Kundeklubb-kommunikasjon som du har registrert deg for og 2. sosiale medier som du selv velger å følge.
Du kan alltid motsette deg behandlingen av dine personopplysninger for direkte markedsføringsformål ved å ta direkte kontakt per mail sales@mtimes.no. Ved å melde av våre nyhetsmail kan dette gjøres i hver nyhets-mail som sendes ut fra oss på nederste link.


KUNDEKLUBBEN

Mtimes har en felles kunde-mail til alle våre kunder. Gjennom kundeklubbene vil du motta nyhetsbrev med tilbud, kampanjer, salg og informasjon. Du kan lese disse vilkårene og betingelsene og melde deg inn HER.


LOVMESSIGE KRAV

I tillegg til ovennevnte behandling av dine personopplysninger, bruker og lagrer vi dine personlige data for å overholde regelverkskrav, f.eks. bokføringsregler.

RETTSLIG GRUNNLAG FOR INNSAMLING OG BRUK AV DINE PERSONOPPLYSNINGER
Vi samler inn og bruker dine personopplysninger på følgende juridiske grunnlag:

1. Utføring av en kontrakt
- Fullføring av din bestilling

2. Våre legitime interesse
- Kundeservice

3. Ditt samtykke
- Kundeklubben

4. Våre juridiske forpliktelser
- Lovmessige krav


SOSIALE MEDIER

Hvis du følger oss, for eksempel Instagram, Facebook eller Pinterest, vil informasjonen du oppgir ikke under noen omstendigheter deles eller bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller koblet til eksterne registrere.


TIDSROM FOR LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi lagrer bare dine personopplysninger så lenge det er nødvendig, for å oppfylle formålet de ble samlet inn for. Når dette ikke lenger er tilfelle, blir informasjonen automatisk slettet. Du kan også sende inn en forespørsel der du ber oss om å slette spesifikk informasjon eller all personlig informasjon vi har om deg. Vi vil overholde forespørselen.

Dine rettigheter


Som forbruker i EU er dine personopplysninger omfattet av EUs forordning for personvern (GDPR). Dette betyr at dine rettigheter som den registrerte er de samme i alle EU-land. Hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, bes du sende inn en forespørsel per mail til sales@mtimes.no.


Nedenfor kan du lese mer om de ulike rettighetene dine:

Retten til innsyn
En av de viktigste rettighetene du har, er retten til å be om tilgang til de opplysningene vi har registrert på deg. I dette tilfellet vil vi gi deg en kopi av dine personopplysninger.

Retten til å bli glemt
En annen viktig rettighet du har i relasjonen til oss er retten til å bli glemt, hvilket betyr at du kan sende en forespørsel og be om at vi sletter de opplysningene vi har registrert på deg. Vi sletter ikke nødvendigvis alle opplysningene ettersom vi er pålagt å fortsette å lagre visse data for å kunne overholde de juridiske kravene.

Retten til innsigelse
Du har rett til å motsette deg behandling av dine personopplysninger av enkelte årsaker. Du kan for eksempel motsette seg behandlingen av dine persondata for direkte markedsføring, inkludert profilering.

Retten til korrigering
Hvis du mener at opplysningene vi har registrert på deg er unøyaktige eller ufullstendige, så gi oss beskjed, og vi vil sørge for å oppdatere informasjonen din.

Retten til begrensning
I kombinasjon med noen av dine andre rettigheter kan du også be om at vi begrenser bruk av dine personopplysninger, f.eks. i stedet for full sletting eller under vår vurdering av dine innsigelser.

Klager
Hvis du ønsker å sende inn en klage for hvordan vi håndterer dine personopplysninger, kan du alltid kontakte kundeservice på sales@mtimes.no. Du kan også sende inn en klage til din lokale data tilsynsmyndighet.


Laster
Laster