Dette nettstedet bruker cookies for å forbedre din opplevelse.

Om MTimes Nordic


MTimes Nordic er den nettbutikken i Norge som gir deg tilgang til det største utvalget av klokker og smykker fra internasjonale varemerker.

MTimes AS er et helnorsk selskap, og eies av autoriserte forhandlere i Norge og Optura Nordic AS. Optura Nordic AS er generalagent for varemerkene i Norge og står for garantiansvaret. På grunn av dette kan vi gi deg som kunde ett av markedets sikreste kjøp hva gjelder garantier. Dette gjelder også hos våre autoriserte forhandlere.
Våre kunder betyr alt for oss, og det er viktig at du som kunde føler deg trygg når du handler via oss. Vårt mål er å levere varene du har bestilt raskt og trygt sammen med vår frakt partner Bring, og ikke minst gi deg den servicen du fortjener. Du har også mulighet til å hente varene du har bestilt hos en av våre partnere, noe som gjør at dersom du f.eks. har behov for å tilpasse lenken på klokken du har kjøpt hos oss så får du det utført kostnadsfritt ved opphenting hos en av våre partnere.

MTimes.no tilbyr et bredt spekter av klokker og smykker fra kjente kvalitetsmerker og motemerker som: Seiko, Maurice Lacroix, Victorinox,  Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Guess, Pulsar, Lorus, Ti Sento, Izabel Camille, Ania Haie, Coeur de Lion.

Alle produkter leveres med original emballasje, offisielle dokumenter og garantikort. Bruksanvisning til varen (dersom det er nødvendig) finnes enkelt tilgjengelig på varekortet for nedlasting.

Vi, sammen med våre partnere, ønsker deg velkommen inn i vårt klokke- og smykkeunivers, og er sikker på at du vil finne noe som passer akkurat deg og din smak.

Adresse:
MTimes AS
Harpunveien 3
3128 Nøtterøy

Org.nr. 917 338 132MVA

Kundeservice: sales@mtimes.no
Telefon: 480 91 709  mandag – fredag kl. 10 – 15

 

VÅRE KLOKKEMERKER:


VÅRE SMYKKEMERKER:Laster
Laster