Betalingsmåte

Kortbetaling

I samarbeid med Dibs (http://www.dibs.no), DNB, Visa, Mastercard og Mobilepay håndterer vi sikre betalinger med kort. All kortinformasjon håndteres med forsiktighet; vi lagrer ingen kortnummer i våre databaser etter gjennomført betaling, og all kommunikasjon krypteres. Vi gransker i tillegg alle kortkjøp manuelt.

Hva er SSL
SSL står for Secure Sockets Layer og er en teknikk som benyttes for å kryptere og beskytte den informasjonen som sendes via web'ens HTTP- protokoll. Når SSL er aktivt begynner alltid web- adressen med https://, og moderne nettleseres adressevinduer kan vises med grønn bakgrunn.

Benytter MTimes.no SSL?
Ja, hver gang du kommer til siste steget i ordreprosessen foretas en SSL- kontroll. Når du sender din kredittkort-/ordreinformasjon gjøres dette alltid via en sikker linje. Utstederen av vårt SSL-sertifikat er Comode Secure.

Verified By Visa
Vår korttjeneste er tilknyttet 3DSecure. Dette skriver Dibs om 3dSecure: ";3D- Secure teknologien er utviklet av VISA og Mastercard og har til hensikt å identifisere kortinnehaver ved online- kjøp. Identifiseringsprosessen er tilsvarende den som benyttes ved uttak i minibank og bygger på at en personlig kode/ passord brukes i forbindelse med kjøpet. Med denne teknikken oppnår salgsforetaket betalingsgaranti, og kortinnehaveren kan føle seg trygg på at kortet ikke misbrukes"

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Alle priser er inkludert merverdiavgift og eventuelt miljøgebyr. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling er fullført og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort.
Uavhentede og ikke-betalte pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250,- for å dekke våre utlegg.
Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. Dette gjelder bare kunder over 18 år.

Betale med kredittkort/bankkort

Velg det kredittkortet/bankkortet du vil betale med i kassen og fyll inn den nødvendige informasjonen. Ingen ytterligere kostnader vil bli lagt til kjøpesummen, bortsett fra frakt for bestilling under kr 500,-

* Alle kortholderens krediteringer og debiteringer er omfattet av godkjennelse og fullmakt fra både kortutstederen og fra oss, av generelle sikkerhetshensyn og for å forhindre svindel. Vi tar sikkerhet meget alvorlig, slik at dine opplysninger er i trygge hender hos oss.

* Du kan kun betale med kredittkort som er utstedt i samme land som du har leveringsadresse.

Når trekker dere pengene?

Når du bestiller blir kortet ditt validert, og du vil deretter motta en e-post som bekrefter at din bestilling har blitt godkjent. Betalingen skjer først når vi sender bestillingen din fra lageret vårt. Hvis kortet ditt ikke aksepteres vil betalingen ikke finne sted, og du vil øyeblikkelig bli informert på skjermen om at betalingen mislykkes. Husk at selv om betalingen ikke godkjennes så reserverer enkelte kortutstedere pengene tilsvarende den kjøpesummen du ønsket å handle for, og det betyr at du ikke har adgang til disse pengene i en kort periode.

Er det trygt å handle online?

Vi bruker en av de sikreste online ordresystemer på markedet, og vi utvikler og forbedrer konstant vår programvare slik at vi kan tilby best mulig sikkerhet. Vi bruker industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) teknologi, som gjør det mulig å kryptere potensielt følsom informasjon som f.eks. navn, adresse og kredittkortopplysninger. Informasjon som passerer mellom din data og vårt nettsted kan ikke leses, i tilfelle noen skulle stjele opplysningene. Denne teknologien inkluderer følgende funksjoner:
* Godkjennelse - den sikrer din nettleser, så dine data blir sendt til rett server, og at denne serveren er sikker
* Kryptering - den koder dine data, slik at de ikke kan leses av andre enn den sikre serveren
* Dataintegritet - den sjekker data som blir overført for å sikre at de ikke har blitt endret underveis